Hi! 

Welkom op de site van Villi & Ve!

Leuk dat je even komt kijken!  Mijn naam is Majella, in het dagelijks leven ben ik docent en daarnaast verkoop ik de leukste tassen!                            Villi en Vé is de naam die ik heb bedacht voor mijn bedrijf omdat ik gek ben op de namen uit de Noordse mythologie. Dat is meteen ook de inspiratie geweest voor de verschillende series tassen die je op deze site kunt vinden. 

De tassen van Villie en Vé zijn net even anders dan de rest, met name de kraftpaper tas. De tas is gemaakt van materiaal bestaande uit natuurlijke vezels (een soort pulp). Een super goed alternatief voor al het plastic dat wij gebruiken op deze planeet.  De kraftpaper bag is gemaakt van super sterk kraftpapier en zelfs op een licht programma te wassen. Deze tas is vegan, duurzaam, eco-vriendelijk en zelfs recyclebaar. De binnenvoering bestaat uit milieuvriendelijk 210 d polyester.

Kijk rustig rond in deze online winkel !

Groetjes Majella

0
    0
    Jouw winkelmand
    Je winkelwagen is leegTerug naar shop